Konvex AB

Saria Group


Konvex AB söker transportledare, placering Lidköping


 

Transportledare till Konvex AB i Lidköping

Just nu söker vi en medarbetare till rollen som Transportledare. Här får du både ett spännande och utvecklande arbete. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor.  

Din Arbetsdag

Att arbeta på Konvex AB innebär möjligheten att vara med på en spännande utveckling och samtidigt få en inblick i hur vår bransch fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för transportledning av Konvex transporter, administrativa uppgifter, besvara telefonsamtal och mejl från kunder. Förutom detta kommer du även att kommunicera internt, lösa uppkomna problem, utveckla arbetssätt, delaktig i projekt och hantera transportsituationer i samråd med kollegor och entreprenörer.

I jobbet ingår till exempel att

* planera transporter

* förbereda, ta emot och registrera order i företagets affärssystem

* kommunicera med kunder, kollegor, entreprenörer och fabriker

* administrativa uppgifter

* deltaga i projekt

* följa upp och dokumentera

Vem är du?

På Konvex AB tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Vi kräver ingen högskoleutbildning men däremot gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha ett genuint intresse för transporter, logistik, kundnöjdhet och ett övergripande kvalitetstänk. Du är en person som är lösningsorienterad, ansvarstagande och självgående samtidigt som du gärna tar egna initiativ och ser möjligheter. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utveckla och stimulera dig.

Vill du veta mer?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Svensson Logistikchef på tel 072-229 89 11 eller VD Linda Lundberg på tel 070-588 08 01. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-04-29.

Sänd din ansökan på mail till: mikael.svensson@konvex.se ange "Ansökan-Transportledare" i ämnesraden. 

Om Konvex AB

Konvex AB arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material till kretsloppet. Verksamheten bearbetar och förädlar animaliska biprodukter från det svenska lantbruket och slakterier.

Konvex AB är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S som i sin tur ägs av det tyska familjeföretaget Saria SE & Co. KG. Konvex har 30 medarbetare som arbetar på produktionsanläggningarna i Kävlinge och Karlskoga eller på huvudkontoret i Lidköping.